Ostoskorini
Sulje

Ekovistan perustajat - Tarinamme

Entisinä kilpaurheilijoina olemme molemmat aina olleet kiinnostuneita terveellisistä elämäntavoista ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Meistä on hienoa, että voimme työskennellä itselle tärkeiden asioiden ja arvojen parissa ja tuoda markkinoille huipputuotteita.

Kipinä yrittämiseen lähti vuosina 2004-2006 Barcelonassa vietettyjen jatko-opiskelu vuosien jälkeen ja idea luonnonkosmetiikan ja superfoodien maahantuonnista halusta siirtyä itse käyttämään mahdollisimman puhtaita ja luonnollisia tuotteita ruoasta ihonhoitoon. Tämä tunne vain vahvistui Ilonan raskauden myötä, jolloin ei tuntunut hyvältä kuormittaa kehoa kemikaaleilla, vaan mahdollisimman puhtaalla ja luonnollisella ravinnolla sekä ihonhoitotuotteilla.

Vuonna 2008 teimme hypyn yrittäjyyteen ja perustimme Ekovistan. Villen äidillä oli myös merkittävä rooli yrityksemme synnyssä. Olihan hän luontaistuotekauppiaana ensimmäinen asiakkaamme ja korvaamaton neuvonantajamme!

ekovista ilona ja ville

 

Meidän oma tuotesarja - Pure by Ekovista

Luonnonkosmetiikan suosion kasvaessa ja tuotetarjonnan lisääntyessä huomasimme, että markkinoille kaivattiin myös yksinkertaisia ja puhtaista raaka-aineista valmistettuja luonnon öljyjä, joita pystyisi halutessaan myös itse sekoittamaan täydellisiksi yhdistelmiksi juuri omiin tarpeisiin. Näin Pure-linja sai aikoinaan alkunsa.
Pure by Ekovista sarjan tuotteet ovat korkealaatuisia, eettisesti valmistettuja ja tyylikkäästi pakattuja ihon- ja kauneudenhoitotuotteita.

Perustajien yhteystiedot

Ville Salomäki - LinkedIn

Ilona Salomäki  - LinkedIn