Ilmainen toimitus yli 59 EUR tilauksille!
Menu

PERUSTAJAT JA TARINAMME

Entisinä kilpaurheilijoina olemme molemmat aina olleet kiinnostuneita terveellisistä elämäntavoista ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Meistä on hienoa, että voimme työskennellä itselle tärkeiden asioiden ja arvojen parissa ja tuoda markkinoille huipputuotteita.

Kipinä yrittämiseen lähti vuosina 2004-2006 Barcelonassa vietettyjen jatko-opiskelu vuosien jälkeen ja idea luonnonkosmetiikan ja superfoodien maahantuonnista halusta siirtyä itse käyttämään mahdollisimman puhtaita ja luonnollisia tuotteita ruoasta ihonhoitoon. Tämä tunne vain vahvistui Ilonan raskauden myötä, jolloin ei tuntunut hyvältä kuormittaa kehoa kemikaaleilla, vaan mahdollisimman puhtaalla ja luonnollisella ravinnolla sekä ihonhoitotuotteilla.

Vuonna 2008 teimme hypyn yrittäjyyteen ja perustimme Ekovistan. Villen äidillä oli myös merkittävä rooli yrityksemme synnyssä. Olihan hän luontaistuotekauppiaana ensimmäinen asiakkaamme ja korvaamaton neuvonantajamme!

MEIDÄN OMA EKOVISTA BRÄNDIMME

Luonnonkosmetiikan suosion kasvaessa ja tuotetarjonnan lisääntyessä huomasimme, että markkinoille kaivattiin myös yksinkertaisia ja puhtaista raaka-aineista valmistettuja luonnon öljyjä, joita pystyisi halutessaan myös itse sekoittamaan täydellisiksi yhdistelmiksi juuri omiin tarpeisiin. Näin Pure-linja sai aikoinaan alkunsa.

Ekovistan tuotteet ovat korkealaatuisia, eettisesti valmistettuja ja tyylikkäästi pakattuja ihonhoito-, ruoka- ja puhdistustuotteita. Alati kasvavaan brändiin kuuluu tänä päivänä kolme tuotelinjaa: Pure, Clean ja Super. Pure pitää sisällään suositut Ecocert-sertifioidut ihonhoitotuotteemme. Clean-linjasta löytyvät luonnonmukaiset pesutuotteemme. Super-linjaan kuuluvat kaunistavat ruokatuotteet, ravintolisät ja superfoodit.

Tilaa Uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme - saat 15% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi. Kesäkuun ajan yli 30 EUR tilauksiin Crazy Rumors huulivoide kaupan päälle!